Oració i Amistat
 
   
     
 

GRUP D'ORACIÓ I AMISTAT "MARE DE DÉU DE LA PAU"

Qui som?

Som un grup de nou persones la major part de la parròquia de Sant Pau que considerem que l'oració és molt important per a la vida cristiana, per això compartim una estona de pregària i ens ajudem els uns als altres a ser fidels a al pregària, i procurem que els altres també descobreixin el valor de la pregària. Perquè aquests grups conservin el seu vigor cada un d'ells està vinculat amb un monestir perquè sigui ajudat per la pregària dels contemplatius i un malalt ofereix a Déu els seus sofriments pel bé del grup.

Estem vinculats amb els Grups d'Oració i Amistat del Bisbat de Vic i amb els de la zona de Catalunya, Aragó, valència i les illes a través dels grups responsables.
Va ser fundat a l'any 1969 pel bisbe Josep Maria Cases, fill de Santa Eulàlia de Riuprimer.

Què fem?

Ens reunim per pregar, comentar la Paraula de Déu i per enfortir les nostres relacions d'amistat. Fem la lectura de l'Evangeli del diumenge següent, i tots estem convidats a comentar-ho. Ens hi ajuda l'explicació que ens fa Mn. Jordi Vila. Després es llegeix un text adient sobre la pregària i comentem tot allò que ens ajuda a pregar i quines dificultat tenim a l'hora de fer pregària. Després de la reunió fem un petit berenar, perquè ens ajuda a enfortir els lligams d'amistat entre nosaltres.
Per Advent i per Quaresma ens reunim amb els grups més propers que són el grup de Santa Maria de Manlleu, i els grups de Vic, Santa Eulàlia de Riuprimer, Roda i Santa Maria de Corcó. Una vegada a l'any fem una excursió a un satuari Marià, i el dia 11 de setembre ens reunim en assemblea tots els grups del Bisbat de Vic.

Quan ens reunim?

Com a grup ens reunim una vegada al mes a les 4 de la tarda: Es comunica prèviament el dia de la reunió.

 

 

Cliqueu sobre el logo