Comunitats religioses
 
   
     
 

GERMANS DE LES ESCOLES CRISTIANES - LA SALLE

Qui som?
Els GERMANS DE LES ESCOLES CRISTIANES, més conegut com a Germans de la Salle, som una institució religiosa fundada per Sant Joan Batista de la Salle, sacerdot francès, l'any 1686 i reconeguts oficialment pel Papa Benedicte XIII l'any 1725.
Som La primera institució religiosa laica(no hi ha sacerdots) dedicada exclusivament a la formació humana i cristiana dels nens i dels joves.
La nostra presència a la població de Manlleu data de l'any 1880.
Actualment la nostra comunitat compta amb 4 germans.


Què fem?
La nosta missió és la formació humana i cristiana dels alumnes a la llum dels valors de l'evangeli i la pedagogia inspirada en els ensenyaments de nostre fundador S.J.B. de la Salle. La missió actual dels Germans és vetllar perquè el nostre col·legi sigui una escola cristiana i que els nostres professors/es rebem una formació adient per continuar la missió educativa encomanada per l'Església.
El col·legi actualment compta amb 12 classes d'Educació Secundària Obligatòria, 6 classes de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior.
Totes les modalitats d'ensenyament estan concertades amb la Generalitat de Catalunya. El nostre col·legi està obert al servei dels joves sense discriminar a ningú per motius econòmics o religiosos, de fet, comptem amb un nombre elevat d'alumnes immigrants.


Adreces
El nostre telèfon de contacte és 93 850 60 64.

La pàgina web http://www.manlleu.lasalle.cat/

 
  La celebració  del Beat Germà Victori i el dels altres Germans serà cada any el 6 de novembre.